кадри bTV, БНТ  Редактор: Бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов обвини наследника си

...
кадри bTV, БНТ  Редактор: Бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов обвини наследника си
Коментари Харесай

Костадин Ангелов обвини служебния министър Кацаров, че е подложил на съмнение ваксините

кадри bTV, БНТ  

Редактор: 

Бившият министър на опазването на здравето Костадин Ангелов упрекна наследника си на поста в служебния кабинет, че е повлиял на хората и е забавил процеса на имунизиране със свои изявления. По негови думи, думите на един здравен министър „ допират ” хората и могат да ги разколебят. Ангелов акцентира, че такива изявления би трябвало да излъчват „ цялата експертност на света ”.

Здравният министър в последното държавно управление на Бойко Борисов приведе като аргумент изявления на Стойчо Кацаров в медиите, в които той споделя, че е имал подозрения за ваксините заради бързия период, за които за създадени. Ангелов упрекна служебния министър в административен безпорядък, който пречи на имунизацията и тя се забавя. Така може да се стигне до нова вълна на инфектирани с коронавирус през есента.

НОЩ привличаше интереса на хората и по този начин е икономисал средства за скъпа акция за разяснение на заплахата от ковид и потребността от имунизиране, изясни Костадин Ангелов.

Той упрекна цялото служебно държавно управление в разпространение на неистини. „ Лъжа е, че има подслушване! ”, съобщи някогашният министър. Според Ангелов, не може да се твърди нещо такова, а да не се дават никакви доказателства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР